Привет и поздравление на всички приети ученици , поради зачестилите напоследък въпроси от вида "какво предлага ПМГ" ще се опитам да отговоря накратко
Напълно квалифицирани преподаватели с дългогодишен опит, които продължават да се развиват заедно с учениците си.
Отбори по баскетбол, футбол , волейбол, тенис на маса.
Школи по следните предмети:
Математика Български език и Литература Информатика Информационни технологии Философия География Биология
През всичките година ПМГ поставя завидни постижения в науката и спорта. Школата по Биология е една от най-младите, но през изминалата година се представи повече от блестящо на националната олимпиада.
Трябва да се отбележи, че гимназията не дава готови за "зубрене" знания, а стимулира учениците да търсят, разбират и прилагат своите знания, в областите с които искат да се занимават допълнително.
За допълнителна информация - преподавателя по съответния предмет или тук във форума.
_________________ "Няма да бъда просто звезда, а ще се превърна в легенда. Дори и да нямам пукнато пени, ще ходя като персийски принц и никой няма да може да ме спре."
Под школа се има предвид програма на МОН за "надарени деца". Школите са с гъвкаво време, незадължително всяка седница. Преди състезания обаче са почти всеки ден.
За химия и история не знам. Интерес към тях обаче има и преподаватели винаги са готови да помогнат при проявен интерес
_________________ "Няма да бъда просто звезда, а ще се превърна в легенда. Дори и да нямам пукнато пени, ще ходя като персийски принц и никой няма да може да ме спре."
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения