|
Дата и час: Вто Фев 09, 2010 2:58 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
| Автор |
Съобщение |
|
whitening black
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 02, 2006 3:57 pm |
| сгодена за клавиатурата |
 |
Регистриран на: Нед Май 21, 2006 4:03 pm Мнения: 553 Местоположение: хах..че помня ли...:)
|
|
хубу,де, признавам,4е не я изпипах тая анкета като хората...простете ми:)
_________________ "Кейлъб и Арон,сега вече вие сте хора,членове на човешкото братство и имате право на проклятие."
|
|
|
|
|
 |
|
Kristo
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 02, 2006 6:05 pm |
| Турбо-Гъзар |
 |
Регистриран на: Нед Юли 19, 2009 5:49 pm Мнения: 846 Местоположение: Меден Рудник Сити
|
whitening black написа: хубу,де, признавам,4е не я изпипах тая анкета като хората...простете ми:)
истината е че тези стилове ,които се изредиха се слушат от 1-2 юзери и една анкета с над 20 варинта нямаше да има смисъл - за всеки стил щяха да гласуват въпростните 1-2 и всички да са поравно ,
но анкета с 3 варинта е по-интересна и аз си мисля ,че така по-бива
|
|
|
|
|
 |
|
anthares
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 21, 2006 12:55 am |
| старо куче |
 |
Регистриран на: Чет Ное 17, 2005 12:53 am Мнения: 402 Местоположение: в момента - София, ама предпочитам Бургас
|
|
|
|
|
 |
|
Kristo
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 21, 2006 1:42 am |
| Турбо-Гъзар |
 |
Регистриран на: Нед Юли 19, 2009 5:49 pm Мнения: 846 Местоположение: Меден Рудник Сити
|
anthares написа: //анкетата е ъпдейтната така че можете да си родължите да гласувате
няма смисъл ,повечето вече си дадохме вота , за не това което слушаме /е аз слушам всичко така че не ми е особено важно ,но ся не мога да дам глас за поп-музиката и любимата ми група Гориллаз/
|
|
|
|
|
 |
|
EvilMind
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 21, 2006 1:46 am |
 |
Регистриран на: Вто Ное 08, 2005 11:16 pm Мнения: 580 Местоположение: У нас
|
И какво правим като слушам не само 1 от изброените стилове 
_________________ Trance
|
|
|
|
|
 |
|
anthares
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 21, 2006 1:48 am |
| старо куче |
 |
Регистриран на: Чет Ное 17, 2005 12:53 am Мнения: 402 Местоположение: в момента - София, ама предпочитам Бургас
|
|
|
|
|
 |
|
f1nal_fantasy
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 23, 2006 2:36 pm |
| Спамю легендарния флуудър |
 |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 10:55 pm Мнения: 249 Местоположение: лос мангелийс,лас карабаирас или на бълг-М.Рудник
|
|
ми нз,ама по лично мое мнение има и няколко рапърчета в ПМГ.имам в предвид хора,които слушат рап сериозно,а не се фукат,че са гледали клипа на някоя тъпа и извратена песен,от типа на "ass like that".хора,които знаят нещо повече от еминем и 50сеnt.малко ми е непонятно,че има само един глас за рап,ама....ZIMO,очаквам подкрепа=)
_________________ Бъди дявол,за да се 4увстваш у дома си,когато те пратят "по дяволите"
|
|
|
|
|
 |
|
anthares
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 23, 2006 11:21 pm |
| старо куче |
 |
|
|
|
|
|
 |
|
ZIMO
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юни 24, 2006 10:25 am |
 |
|
|
ми никога не съм възпприемал нещата така обаче те подкрепям зимовото....
|
|
|
|
|
 |
|
f1nal_fantasy
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юни 24, 2006 4:13 pm |
 |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 10:55 pm Мнения: 249 Местоположение: лос мангелийс,лас карабаирас или на бълг-М.Рудник
|
|
мерси,мерсииии :hug:
_________________ Бъди дявол,за да се 4увстваш у дома си,когато те пратят "по дяволите"
|
|
|
|
|
 |
|
whitening black
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юни 25, 2006 4:15 pm |
 |
Регистриран на: Нед Май 21, 2006 4:03 pm Мнения: 553 Местоположение: хах..че помня ли...:)
|
|
кой ми окепази анкетката?!дайте го тука,да го убия:)
_________________ "Кейлъб и Арон,сега вече вие сте хора,членове на човешкото братство и имате право на проклятие."
|
|
|
|
|
 |
|
zZiz
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 27, 2006 12:10 am |
 |
|
доволнааааааааа съм от резултата.Дали е истина не знам.То и аз май гласувах по пристрастия без да помисля какво всъщност се слуша масово;/
и тва не е метъл 
|
|
|
|
|
 |
|
n0n4ev
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 28, 2006 9:57 pm |
 |
Регистриран на: Сря Юни 28, 2006 12:23 am Мнения: 231 Местоположение: SlAvEiKoFfFfF
|
EvilMind написа: За жалост чалга  Ма да е Драго - само чалга се слуша в нашето даскало. Я виж резултатите! Бих казал за съжаление - метал  Не ме разбирайте погрешно - метала не е лоша музика - просто чалгата е по-яка  Пак държим там 30тина процента -не сме се предали съвсем 
_________________ Има в Бургас един отбор, един отбор велик,
НЕФТОХИМИК се казва той, да го бие няма кой!
Никой не може да вкара гол в нашата врата
и скача Данчо като лъв, пази той като стена!!!!
http://naftata.com !!!!
|
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|